De Coöperatieve Koninklijke Boekverkopersbond U.A. vindt het voortdurend scholen en bijscholen van ondernemers, managers en medewerkers van essentieel belang voor de continuïteit in de boekenbranche. Daarom bieden we verschillende opleidingen aan via onze nauwe samenwerkingspartner Boek & Bedrijf.

Subsidie op training en opleiding vanuit Boek & Bedrijf

Werkgevers en werknemers van boekhandels die lid zijn van de Coöperatieve Koninklijke Boekverkopersbond U.A. kunnen aanspraak maken op subsidie vanuit Fonds voor Opleiding en Ontwikkeling voor de Boekhandel & Kantoorvakhandel. Door subsidie vanuit dit fonds ontvangen werknemers 50% korting op de trainingen van Boek & Bedrijf, met een maximum van € 500,- per jaar. Daarnaast is er in de CAO een eenmalige diploma-uitkering opgenomen voor werknemers van € 100,- bruto wanneer de Vakopleiding voor de Boekhandel met goed gevolg wordt afgerond.

Meer informatie en aanmelden

Kijk voor meer informatie over het scholingsaanbod op de website van Boek & Bedrijf of neem contact op via info@boekenbedrijf.nl of op telefoonnummer 030 2287956.

MARKTKENNIS
Kennis van de markt is onmisbaar voor het vormen van beleid en het bepalen van strategie. De Coöperatieve Koninklijke Boekverkopersbond U.A. houdt u graag op de hoogte.
MARKTKENNIS