Beste boekverkopers,
Hopelijk is het nieuws van gisteravond van het kabinet een beetje gedaald bij jullie. Hoe voorzichtig de premier ook was, ik vond het even slikken. De intelligente lockdown duurt nog tot 20 mei en er zal dus voor jullie weinig veranderen. Winkelstraten zullen leger zijn dan anders, de regels voor verantwoord winkelen zullen voor ondernemers en consumenten voorlopig niet versoepelen.

Ondertussen gaan we bij KBb voort met bedenken en verzamelen van creatieve invullingen en invalshoeken voor het helpen van jullie klanten binnen de 1,5 meter economie.

Daarnaast willen we de vinger aan de pols houden. Door volgende week weer een peiling rond te sturen (jullie massale en snelle invullen hiervan is zeer waardevol voor onze lobby, dank daarvoor). Verder kunnen jullie vanaf vandaag gebeld door iemand van ons telefoonteam met een aantal inventariserende vragen. We halen heel graag op bij de leden hoe het ervoor staat, en waar we jullie mee kunnen helpen. Het tijdsbeslag van de vragenlijst is ongeveer 5 minuten, we hopen dat jullie daar aan mee willen werken.

Ondertussen hoop ik dat jullie allemaal gezond zijn, en wens ik jullie goede moed toe.
Anne Schroën