Nieuwe actie: ‘Ik wil een prentenboek!’

Ik wil een prentenboek 350

 

‘Geef mij maar een boek’ breidt uit

Het succes van ‘Geef mij maar een boek’ kan binnenkort ook gelden voor het prentenboek. Op 7 april start de actie ‘Ik wil een prentenboek’, om kinderen de allermooiste en leukste prentenboeken te laten verzamelen. Prentenboeken zijn niet alleen een prachtig bezit maar ze dragen ook bij aan een betere geletterdheid van kinderen en ze zorgen voor een eerste stap op weg naar plezier in lezen (en bezit) van boeken.

De Gruffalo
De stichting ‘Geef mij maar een boek’ heeft voor deze eerste editie van ‘Ik wil een prentenboek’ de rechten van De Gruffalo verworven. Het prentenboek is te verkrijgen voor twee euro, eenzelfde prijs als voor Achtste-groepers huilen niet, dat dit jaar speerpunt is in de actie van ‘Geef mij maar een boek’.

Steun van alle boekverkopers
In het kader van de actie is samenwerking gezocht met de VoorleesExpress die in meer dan 70 steden en dorpen in 4000 gezinnen actief is. Hun vrijwilligers lezen thuis voor.
Verder worden scholen, peuterspeelzalen en kinderdagverblijven benaderd, wordt aan burgemeesters, gemeenten en provincie medewerking gevraagd, komt er aandacht in de landelijke media, worden sociale media ingezet en rekent de organisatie op steun van alle boekverkopers in Nederland. Die kunnen in hun buurt scholen en peuterspeelzalen benaderen en activiteiten organiseren met lokale organisaties.

Informatie en bestellen
Bestellen kan tot en met 19 februari a.s. – bij CB. De boeken worden uitgeleverd in de eerste week van april.
Bestellen: Robin via 010 206 29 29 en verkoop@geefmijmaareenboek.nl Promotie: Miriam: via 0645600628 en info@geefmijmaareenboek.nl
Website www.ikwileenprentenboek.nl
Facebook https://www.facebook.com/IkWilEenPrentenboek.

2019-01-05T11:49:40+00:0007-02-2017|Nieuws|