Readr website

Functionaliteiten in aantal bijna verdriedubbeld

Vorige week was er heugelijk nieuws over de Readr-app. Eerst kon worden gemeld dat het aantal functionaliteiten nu al bijna de 170 nadert (terwijl de app begon met 58 functionaliteiten), aan het eind van de week volgde het bericht dat een nieuwe versie van Readr geactiveerd is. Het dashboard is overzichtelijker en uitgebreider, en er zijn tal van nieuwe functies. U kunt de update downloaden in de Google Play Store (de App Store kan ieder moment volgen).

De uitbreiding van de functionaliteiten omvat onder andere het op tijd en datum zetten van uw nieuwsbericht, een eenvoudige link naar uw Facebookpagina, zelf uitgeven van spaarpunten en het automatisch plaatsen van een event in een agenda. Readr is hiermee nóg functioneler en effectiever geworden.

Hebt u in deze drukke Boekenweek even tijd, download dan de app, probeert het dashboard uit en ontdek de nieuwe mogelijkheden. Vragen en suggesties kunt u kwijt bij het Readr-team. Nog geen gebruiker? Neem dan ook contact op via info@readr.nl. Het team helpt u graag verder.